Vores klub

Facts om "Delfinen"

En klub med fyldt med liv

Klubben blev stiftet i august måned 1965. Umiddelbart herefter oprettedes Dansk Sportsdykker Forbund (DSF), som vi har haft tilknytning til siden. Medlemsskaren har i mange år lagt stabilt på omkring 100 medlemmer. Vi har vores eget klubhus, beliggende midt i byen, tæt ved friluftsbadet. Klubben har egen kompressor til fyldning af luft samt udstyr til fyldning af Nitrox, 2 gummibåde med ekkolod, navigator og 1. hjælpsudstyr. Til uddannelse af nye dykkere råder klubben desuden over div. sæt elevudstyr som det er muligt at låne. 2 gange ugentlig har vi tider i den lokale svømmehal, som bliver flittigt benyttet af klubbens medlemmer og familier til både dykkeruddannelse og svømning i al almindelighed og om sommeren har vi også tider i friluftsbadet. Af andre aktiviteter kan nævnes sejler- og navigations-kursus, 1. hjælpskursus, div. foredrag, fastelavnsarrangement, julefrokost, filmaftener, mv....alt i alt en klub som handler om meget mere end bare det at dykke.

Hvad laver vi om vinteren

Om vinteren er dykkeraktiviteten begrænset pga. vind og vejr, men såfremt vejret tillader det, dykkes der i fjorde eller havne. Klubben har også nogle timer til rådighed i Holstebro Svømmecenter:
Tiderne kan du se, ved at klikke her
Her holder vi formen vedlige, og indøver færdigheder med de nye medlemmer.

Hvad laver vi resten af året

I marts starter dykning i åbent vand, først på lægt vand (5-10 meter). For lige at komme i gang, og indøve med de nye medlemmer.
Hele sommeren arrangerer turudvalget ture, til forskellige vrag og andre spændende dykkermål.

Aktiviter

Klubbens aktiviter

Å-rens, dykkertur, foredrag

Å-rens

Hvert år arrangerer vores dykkerklub en stor å-rens, hvor vi i samarbejde med et kranfirma fra Holstebro bliver hyret til at rengøre åen. Under rensningen går dykkere i vandet og folk på land holder snore, så vi sammen kan fjerne alt det affald og snavs, der ligger på bunden af åen. Det er en sjov og spændende dag, hvor vi aldrig ved, hvad vi vil finde på bunden. Nogle gange finder vi mærkelige ting, som vi kan grine af bagefter, og andre gange er det en fornøjelse at se, hvor flot åen kan se ud, når den er ren. Det er en vigtig opgave for os at tage ansvar for vores miljø, og vi er stolte af at kunne bidrage til at gøre vores lokalområde rent og smukt.

Dykkerture

I vores dykkerklub tager vi ofte på spændende dykkerture sammen, både som klubaktivitet og indbyrdes mellem medlemmerne. Det er en fantastisk måde at udforske havet og styrke fællesskabet i klubben. Vi arrangerer også indbyrdes dykkerture, hvor vi deler vores passion for dykning og oplever undervandslandskaber sammen. På disse ture skaber vi minder for livet.

Nuværende

Hvad sker der i klubben nu?

Pinsetur 2024

Årets pinsetur gik som mange tidligere år til den lille nordjyske by TverstedMen i år, var vi velsignet med noget helt andet vejr end de tidligere år .Solen skinnede og vinden kom fra Øst.Selv om der var kraftige vindstød, kunne der dykkes på den vragfyldte…

Læs mere »
Nuværende

Bestyrelsesmedlemmer

Nogen spørgsmål eller forespørgsel
Scroll to Top